Sanne Teske Fotografie
Over mij

Sanne Teske - Koomen


Dit ben ik!

Ik ben 27 jaar oud, getrouwd met mijn lieve man Nick en we wonen in Opmeer. We hebben samen een zoontje van 1 jaar. Genieten dus!


De passie die ik voor fotografie heb gaat al lang terug in de tijd. Het moment was daar in 2020, ik ging ervoor om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Serieus iets gaan doen met mijn passie en dus mensen blij mogen maken met hun dierbaarste momenten, vastgelegd in de vorm van foto's, wanddecoraties en albums. 


Mijn stijl qua fotograferen kun je herkennen aan de spontane foto's, het licht in de foto's, de ontspannen sfeer en de liefde die ik vastleg, in welke vorm dan ook.


Het blijft altijd lastig om iemand te leren kennen n.a.v. een aantal woorden. Ik hoop je dus persoonlijk te mogen ontmoeten en je een waardevolle, tastbare herinnering te kunnen geven van wat jou dierbaar is!

Over mij

Iets waar ik ontzettend trots op ben is dit certificaat! 

Geboortefotografie is een aparte tak van fotografie en is niet iets wat je zomaar kunt gaan doen. Ik heb mij laten scholen door een van de beste geboortefotografen van Nederland. Renate heeft al meerdere prijzen gewonnen en is zeker een voorbeeld voor vele fotografen!

Certificaat