Sanne Teske Fotografie
Geboorte
Geboorte

Geboorte

De geboorte van je kindje is één van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Of het nu je eerste kindje is of de vierde, iedere geboorte is een bijzonder moment.

Hoe waardevol is het dat je altijd terug kunt kijken naar het moment dat jullie ouders werden?

Een geboortereportage

Wat veel mensen hierbij snel denken is foto's met veel bloed en dus onsmakelijke beelden. Dit is echter niet het geval! Ik vertel er altijd bij dat mijn doel is een waardevolle gebeurtenis vast te leggen die je zelfs aan je kraamvisite zou kunnen laten zien. 

Juist de eerste blikken van je baby, de liefde en emoties van jou en je partner, de gehele sfeer rondom je bevalling en de eerste momenten na de geboorte. 

Een fotoreportage van de dag die je nooit meer zult vergeten en waar je dus altijd even naar terug kunt door de tastbare herinneringen!

Mijn werkwijze

Wat ik belangrijk vind is dat we een goed gevoel hebben bij elkaar. Ik kom dan ook langs voor een kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend. Je kunt aangeven wat jou/jullie wensen zijn, jullie grenzen, maar ook vragen stellen. 

Het is voor beide kanten goed om elkaar in het echt ontmoet te hebben voordat de bevalling begint. Het is immers jullie intieme moment waar ik bij mag zijn!

Op deze manier kunnen we kijken of het gevoel wederzijds goed is. Natuurlijk mogen jullie daar even over na denken en hoeven jullie niet direct tijdens het gesprek te beslissen.


Wanneer jullie ervoor kiezen dat ik bij jullie bevalling aanwezig mag zijn, sta ik 24/7 beschikbaar vanaf de 38e zwangerschapsweek. Wanneer jullie de verloskundige hebben gebeld/op bezoek hebben gehad en de bevalling echt begonnen is, nemen jullie contact met mij op.


Tot enkele uren na de bevalling ben ik dan onopvallend bij jullie aanwezig. De eerste voeding, het wegen, misschien wel de ontmoeting met familie of broertjes of zusjes, ik ben daar nog bij zodat het verhaal van jullie geboortereportage compleet wordt.


Wat ik belangrijk vind om te vermelden is dat ik bij een onwijs intiem moment van jullie ben, ik zal dus uitsluitend op de achtergrond aanwezig zijn. Ik ga met jullie mee en pas mij aan de situatie aan. De gehele reportage zal ik vanaf een afstand fotograferen. Ik gebruik geen daglichtlampen of flitslicht, wel zo fijn! Ook verander ik hierdoor de situatie in de reportage niet. Puur en echt zoals deze is, speciaal voor jullie.


Doordat ik een opleiding volg voor Geboortefotografie, fotografeer ik mijn eerste aantal geboortes tegen een portfolio tarief. Dit om mijn portfolio uit te breiden en ervaring op te doen!


Ik werk nauw samen met mijn naaste collega Machella van Machella Fotografie. Wij bevinden ons op hetzelfde niveau, gevoel en ervaring. Het kan dus zijn dat jullie een reportage bij mij boeken, maar dat Machella komt fotograferen. Dit komt ook aan bod in het kennismakingsgesprek. Mochten jullie hier nog vragen over hebben dan hoor ik dat graag!

Tarieven

Geboortereportage

Een kennismakingsgesprek


Bereikbaarheidsdienst vanaf de 38e zwangerschapsweek, 24 uur per dag, 7 dagen per week

(Dit geld niet bij een geplande keizersnede)


Een fotoreportage van de geboorte, vanaf ongeveer 4 cm ontsluiting tot +- 2 uur na de geboorte


Alle foto's professioneel nabewerkt, digitaal en in hoge resolutie. Zowel zwart/wit als in kleur


Reiskosten t/m 25 km vanaf mijn woonplaats Opmeer, daarna €0,40 p/km


Een kleine preview binnen 48 uur

(Fijn voor eventueel een foto op het geboortekaartje)


Een fotoalbum van 20x20 cm met daarin de reportage van de geboorte

€400,-

Tip!

Een tip die veel gebruikt wordt is het vragen van een bijdrage aan je kraamvisite. Misschien wordt er een babyshower voor je georganiseerd, laat weten aan de mensen om je heen dat een bijdrage een goed cadeau zou zijn!


Net als bij een aantal andere shoots is er ook bij geboortefotografie de mogelijkheid tot het gebruiken van een combinatiekorting. Laat mij weten welke shoots je graag wilt boeken, dan ontvang je daarvoor de verdere informatie en aangepaste prijzen.