Sanne Teske Fotografie
Blog

BLOG

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik wil van veel shoots een klein verhaaltje schrijven bij een van de foto's, maar natuurlijk alleen wanneer mijn klanten hier toestemming voor geven.

Dit vind ik voor mijzelf erg leuk om bij te houden, maar dit is voor jou ook leuk om te lezen! Zo geef ik je een klein idee van de shoot. 

De meest recente blog voeg ik bovenaan deze pagina steeds toe.

Veel leesplezier!

Zwangerschapsshoot

Enige tijd geleden ontving ik van Tomas een mail dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Deze bijzondere periode wilde ze graag vastgelegd hebben als waardevolle herinnering.

De hei stond prachtig in bloei, we hebben veel mooie foto's gemaakt.

Super leuk voor in het fotoboek van je kindje om dit soort herinneringen in te bewaren.

Geboortereportage

Met 41 weken en 1 dag is dit kleine meisje geboren. Helaas voor mij gebeurde dit op mijn werkdag en kon ik er zelf niet bij zijn. Mijn lieve collega Machella was al bij deze klanten betrokken en sprong direct in de auto. Ze heeft een prachtige Geboortereportage gemaakt voor deze lieve ouders. Hoe bijzonder zijn de eerste momenten met jullie baby? Onbetaalbaar!


Ruwe beeld: Machella

Nabewerking: Sanne Teske 

Ikzelf

Toen was ik zelf weer aan de beurt om even op de foto te gaan! 

Het blijft gek om aan de andere kant van de camera te staan. Maar samen met mijn naaste collega Machella kwam het helemaal goed.

Heel fijn dat ik mijzelf weer even aan jullie kan laten zien!

Newbornshoot

Een derde kindje krijgen kan soms best spannend zijn. Hoe zal het kindje zijn, hoe vinden de broertjes en/of zusjes het, het is allemaal afwachten.

Maar als je dan zo'n wonder kindje als Aaron krijgt dan hoef je je nergens zorgen om te maken! Dit mannetje is super tevreden en vind het helemaal niet erg dat hij veel geknuffeld wordt door de rest van het gezin.

Wat een rijkdom!

Newbornshoot

Daar is ze, River!

Een stoere naam voor dit prachtige meisje.

Ze had het op onze eerste afspraak een beetje moeilijk, ze was veel verdrietig.

Dit kan natuurlijk gebeuren en is helemaal niet erg. Een aantal dagen later ben ik terug gegaan zodat we de shoot opnieuw konden doen.

Je kleintje bepaald nu eenmaal het ritme, dat hoort erbij!

Zwangerschapsshoot

Mijn prachtige vriendin is zwanger van haar eerste kindje, een jongen!

Zelf heb ik ook een zoontje, ik kan niet wachten tot ze elkaar kunnen ontmoeten.


Wat was dit gezellig samen en leuk om voor haar te doen!

Kijk haar stralen, prachtige mama!

Newbornshoot

Hoe trots kun je zijn!

Deze grote, stoere broer heeft de hele shoot alleen maar gelachen. Zo trots en blij dat hij was!

Rico vond het allemaal goed, hij sliep overal doorheen.

Wat een rijkdom twee van deze leuke boys!

Zwangerschapsshoot

Dit lieve stel verwacht hun eerste kindje, een meisje!

Super bijzonder natuurlijk.

In een prachtig natuurgebied in Callantsoog hadden we afgesproken voor de shoot.

Verschillende jurken staan op de foto, deze mama vond alles goed en wilde graag alles proberen.

Wat een liefde tussen deze twee mensen, ik kan niet wachten om hun kleine meisje te ontmoeten voor de Newbornshoot!

Het zou behoorlijk slecht weer worden op de ochtend dat wij deze shoot gepland hadden.

We gingen er samen toch voor en precies wanneer het droog moest zijn, was het zo!

Het was onwijs gezellig met dit gezin, deze mama is namelijk in verwachting van hun derde wondertje.

Dit kleine mannetje heeft al een grote broer en zus die niet kunnen wachten hun broertje te ontmoeten!

Zwangerschapsshoot

Newbornshoot

Met de moeder van dit stoere mannetje Kyan heb ik vroeger in de klas gezeten en tot op heden zijn we collega's. Super leuk dat ze mij vroegen voor een Newbornshoot!

Kyan was nog klein maar hij deed het super! Hij heeft aan het begin van de shoot veel geslapen waardoor we veel mooie foto's van hem alleen hebben kunnen maken. 

Later werd hij wakker en kon ik zijn mooie blauwe ogen ook op de foto zetten!

Hij heeft het super goed gedaan en wat was dit leuk om te doen! Het voelt soms extra speciaal als je bij bekende mag langs komen voor een shoot!

Zwangerschapsshoot

Sanne stuurde mij een mail met het leuke nieuws dat zij in verwachting waren van een tweede zoontje! Deze zwangerschap wilde ze graag laten vastleggen en dus gingen we samen op pad naar Fabriek Zuidermeer.

Hun eerste zoontje Raff was ook mee, hij vond het onwijs leuk om vooral foto's te maken met zijn eigen speelgoed fototoestel. Ik had dus een echte assistent om mij te helpen!

Sanne heeft een naamslinger laten maken van de naam van hun tweede mannetje die geboren gaat worden. Hier hebben we leuke foto's mee kunnen maken.

Stiekem vind ik het ook wel erg bijzonder dat ik de naam nu al weet!

Zwangerschapsshoot

Erwin en Mirjam zijn zwanger van hun tweede kindje. Twan is hun eerste wondertje, hij wordt nu grote broer van een zusje! Mirjam gaf aan dat ze graag foto’s wilde laten maken van deze periode. Twan vond het vooral leuk om zijn tractor en al zijn andere speelgoed aan mij te laten zien! Maar we namen er de tijd voor en we hebben gelukkig leuke foto’s kunnen maken waar Twan ook op staat. Ik mag Twan zijn zusje ook ontmoeten voor een Newbornshoot, ik kijk er nu al naar uit!


Zwangerschapsshoot

Op een zondag ochtend vertrok ik naar de Vooroever in Medemblik voor deze shoot. Deze mama was zwanger van haar tweede kindje. Ze was al 37 weken toen we de shoot hadden, ze voelde zich nog erg goed!

Binnenkort mag ik het nieuwe gezinslid ontmoeten voor de Newbornshoot.

Super leuk!

Bloesem shoot

Toen was ik zelf aan de beurt om aan de andere kant van de camera te gaan staan! 

Het werd hoog nodig tijd voor nieuwe foto's van mijzelf zodat ik mij goed en duidelijk aan iedereen kan voorstellen die mijn website of Social Media kanalen bezoekt.

Samen met mijn naaste collega Machella hebben we in Hoorn tussen de bloesems mooie foto's van elkaar kunnen maken. Een super gezellige ochtend!

Minishoot Schoorl

Via een actie op Instagram had Sanne een shoot bij mij gewonnen. Vanwege de lente had ik een Minishootdag georganiseerd in de duinen van Schoorl. 

Sanne kwam met haar gezinnetje die dag ook langs!

Hun lieve dochtertje Lima had het tijdens de shoot onwijs druk met spelen, rennen en scheppen met haar roze schep. Deze heeft ze de gehele tijd niet los gelaten!

Wat een liefde in dit gezinnetje. Genieten dit, toch?!

Newbornshoot Jayden

Dit stoere mannetje Jayden was 6 weken oud toen ik foto's van hem mocht maken. Toen hij wakker was hield mij goed in de gaten, zo schattig. Een wijs mannetje!

Aan het begin van de shoot sliep Jayden, hij had van te voren lekker gegeten. Ik kon toen mooie foto's van hem maken terwijl hij sliep.

Jayden was gek op zijn speen, hij had erg veel zuigbehoefte. Het hoort erbij en zeg nou zelf, deze foto is niets minder mooi omdat hij zijn speen in heeft!

Newbornshoot Puk

Na de zwangerschapsshoot van dit lieve stel mocht ik ook hun kleine wondertje Puk ontmoeten! Een super lief en mooi meisje. Ze sliep bijna de gehele shoot en vond alles helemaal goed. Ze was erg tevreden!

Ook waren er kuikentjes in huis, deze zijn samen met Puk op de foto geweest!

Super schattige foto's zijn dit geworden. Deze werden gelijk gebruikt voor pasen om iedereen een fijn paasweekend te wensen.

Hoe leuk!

Business shoot

Brenda van Brenda Kookt vroeg mij om een nieuw project voor haar vast te leggen! Samen met een collega introduceerde zij de Maaltijdbox. Van dit moment mocht ik de foto's maken, dit was onwijs leuk om te doen!

Super leuk om een kijkje in haar keuken te nemen en te zien hoe het werkt achter de schermen.

Eerste jaar shoot

Kleine Maud mocht ik vastleggen toen zij nog maar een paar weekjes oud was.

Nu is ze alweer bijna een half jaar en mocht ik weer bij hen op visite komen. Maud was hier bijna een half jaar en was echt al aan het spelen!

Knuffelen met mama kan natuurlijk nooit genoeg, dit leverde prachtige beelden op voor dit gezinnetje!

Zwangerschapsshoot

Voor veel fotografen is dit een lievelingsplek voor shoots! Fabriek Zuidermeer heeft prachtige ruimtes waar ik Paul en Nouky op de foto mocht zetten vanwege hun zwangerschap. Wat was dit genieten! De liefde spatte er de gehele shoot vanaf, zo leuk! Nog even wachten en dan mogen ze hun dochtertje knuffelen. Ik kan nu al niet wachten op de Newbornshoot!

Newbornshoot

De ouders van dit lieve meisje hadden precies in hun hoofd wat voor soort foto's ze wilden. De leuke outfits welke ze hadden uitgekozen lagen al klaar. Voor de shoot werd er nog lekker een flesje gegeven en met een vol buikje ging ze tevreden model liggen voor mijn lens.

De ouders zijn er nog niet over uit of ze foto's van hun dochtertje op social media willen. Dat is helemaal prima natuurlijk! Gelukkig mocht ik wel een aantal details foto's delen, te schattig om niet te laten zien!

Minishoots sneeuw

Op 14 februari had ik een Minishoot middag in het Streekbos georganiseerd. Ik had 6 plekken en er waren er zelfs 7 geboekt! Dat had ik echt niet durven dromen.

Er waren gezinnen met hun kind(eren), een liefdeskoppel, een familie die een fotocadeau wilde geven aan hun ouders die 35 jaar getrouwd waren en een moeder die graag samen met haar zoontje op de foto wilde in de sneeuw. 

Van de klanten kreeg ik erg leuke berichten terug en iedereen was erg blij met de foto's. Echt genieten dus!

Newbornshoot Jisse

Kleine Jisse werd begin februari geboren. Binnen een week mocht ik al langs komen voor de Newbornshoot. Wat een heerlijk klein, lief en tevreden mannetje!

Op het begin van de shoot was Jisse steeds wakker en hield hij alles in de gaten met zijn mooie blauwe ogen. En dat al terwijl hij nog maar een weekje oud was! 

Later kreeg hij honger en mocht hij eten bij mama aan de borst. Ook hier heb ik mooie foto's van kunnen maken voor de ouders zelf.

Daarna viel Jisse lekker in slaap en heb ik nog meer mooie foto's kunnen maken. Het was een feestje om Jisse te mogen ontmoeten!

Newborn

Newbornshoot Kay

Mijn vriendin was bevallen van haar prachtige zoontje Kay. Haar eerste kindje, super bijzonder!

Ik heb een hoop waardevolle momenten voor haar mogen vast leggen, onder andere van de voedingsmomenten aan de borst. 

Ik heb haar waardevolle herinneringen kunnen geven, dat blijft bijzonder!

Newbornshoot Siem

Newborn

Saar werd grote zus! Haar kleine broertje Siem werd eind december geboren. Een echte trotse zus! Ze wilde alleen niet graag op de foto. Ze wilde er toch steeds bij zijn omdat ze het evengoed erg interessant vond. Zo heb ik iedereen toch leuk vast kunnen leggen en zijn het leuke spontane foto's van het kersverse gezinnetje van vier geworden!

Gezin

Newbornshoot Xem

Vanwege ziek en zeer moest deze shoot helaas verplaatst worden en was Xem al ouder dan de gemiddelde Newborn baby toen ik langs kwam. 

Dit was eigenlijk super leuk, want Xem was meer wakker en alert!

Hij keek al erg wijs uit zijn ogen en hield me goed in de gaten.

Deze foto nam ik toen mama Xem trooste, hij werd er direct rustig van. Een erg liefdevolle moment!