Sanne Teske Fotografie
Blog

BLOG

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik wil van veel shoots een klein verhaaltje schrijven bij een van de foto's, maar natuurlijk alleen wanneer mijn klanten hier toestemming voor geven.

Dit vind ik voor mijzelf erg leuk om bij te houden, maar dit is voor jou ook leuk om te lezen! Zo geef ik je een klein idee van de shoot. 

De meest recente blog voeg ik bovenaan deze pagina steeds toe.

Veel leesplezier!

Bruiloft Michael en Denise

Michael en Denise waren in mei precies 5 jaar bij elkaar. Deze dag zat sinds de verloving al in hun gedachten als trouwdag. Extra bijzonder natuurlijk!

Echter heerst het Corona Virus op dit moment nog steeds. Dit mocht de pret van hun speciale dag niet drukken. Ze gingen er voor, en hoe! Alles wat mogelijk was ging door, ze hebben zelfs met hun dierbaren op het terras kunnen zitten om deze dag met elkaar te vieren.

Deze bruid en bruidegom mogen hun prachtige trouwkleding twee keer aan, ze geven het feest namelijk wanneer dit weer kan.

Prachtig hoe de positiviteit evengoed in mensen blijft groeien ondanks deze gekke tijden. Het was een prachtige dag, eentje voor in de boeken!

Trouwen Stadhuis

Amanda stuurde mij een tijd geleden een mail dat zij en haar partner gingen trouwen op de dag dat zij 10 jaar samen waren. Hoe bijzonder!

Samen met hun dierbare waren we in het Stadhuis te Hoorn. Het was echt een feestje, als verassing werd de hal van het Stadhuis versierd voor het bruidspaar.

Het bruidspaar had ringen voor elkaar maar voor hun zoontje hadden zij ook een ring uitgezocht. Wat een emotioneel moment was dit, prachtig!

Zwangerschapsshoot

Op een zondag ochtend vertrok ik naar de Vooroever in Medemblik voor deze shoot. Deze mama was zwanger van haar tweede kindje. Ze was al 37 weken toen we de shoot hadden, ze voelde zich nog erg goed!

Binnenkort mag ik het nieuwe gezinslid ontmoeten voor de Newbornshoot.

Super leuk!

Bloesem shoot

Toen was ik zelf aan de beurt om aan de andere kant van de camera te gaan staan! 

Het werd hoog nodig tijd voor nieuwe foto's van mijzelf zodat ik mij goed en duidelijk aan iedereen kan voorstellen die mijn website of Social Media kanalen bezoekt.

Samen met mijn naaste collega Machella hebben we in Hoorn tussen de bloesems mooie foto's van elkaar kunnen maken. Een super gezellige ochtend!

Minishoot Schoorl

Via een actie op Instagram had Sanne een shoot bij mij gewonnen. Vanwege de lente had ik een Minishootdag georganiseerd in de duinen van Schoorl. 

Sanne kwam met haar gezinnetje die dag ook langs!

Hun lieve dochtertje Lima had het tijdens de shoot onwijs druk met spelen, rennen en scheppen met haar roze schep. Deze heeft ze de gehele tijd niet los gelaten!

Wat een liefde in dit gezinnetje. Genieten dit, toch?!

Newbornshoot Jayden

Dit stoere mannetje Jayden was 6 weken oud toen ik foto's van hem mocht maken. Toen hij wakker was hield mij goed in de gaten, zo schattig. Een wijs mannetje!

Aan het begin van de shoot sliep Jayden, hij had van te voren lekker gegeten. Ik kon toen mooie foto's van hem maken terwijl hij sliep.

Jayden was gek op zijn speen, hij had erg veel zuigbehoefte. Het hoort erbij en zeg nou zelf, deze foto is niets minder mooi omdat hij zijn speen in heeft!

Newbornshoot Puk

Na de zwangerschapsshoot van dit lieve stel mocht ik ook hun kleine wondertje Puk ontmoeten! Een super lief en mooi meisje. Ze sliep bijna de gehele shoot en vond alles helemaal goed. Ze was erg tevreden!

Ook waren er kuikentjes in huis, deze zijn samen met Puk op de foto geweest!

Super schattige foto's zijn dit geworden. Deze werden gelijk gebruikt voor pasen om iedereen een fijn paasweekend te wensen.

Hoe leuk!

Business shoot

Brenda van Brenda Kookt vroeg mij om een nieuw project voor haar vast te leggen! Samen met een collega introduceerde zij de Maaltijdbox. Van dit moment mocht ik de foto's maken, dit was onwijs leuk om te doen!

Super leuk om een kijkje in haar keuken te nemen en te zien hoe het werkt achter de schermen.

Eerste jaar shoot

Kleine Maud mocht ik vastleggen toen zij nog maar een paar weekjes oud was.

Nu is ze alweer bijna een half jaar en mocht ik weer bij hen op visite komen. Maud was hier bijna een half jaar en was echt al aan het spelen!

Knuffelen met mama kan natuurlijk nooit genoeg, dit leverde prachtige beelden op voor dit gezinnetje!

Zwangerschapsshoot

Voor veel fotografen is dit een lievelingsplek voor shoots! Fabriek Zuidermeer heeft prachtige ruimtes waar ik Paul en Nouky op de foto mocht zetten vanwege hun zwangerschap. Wat was dit genieten! De liefde spatte er de gehele shoot vanaf, zo leuk! Nog even wachten en dan mogen ze hun dochtertje knuffelen. Ik kan nu al niet wachten op de Newbornshoot!

Newbornshoot

De ouders van dit lieve meisje hadden precies in hun hoofd wat voor soort foto's ze wilden. De leuke outfits welke ze hadden uitgekozen lagen al klaar. Voor de shoot werd er nog lekker een flesje gegeven en met een vol buikje ging ze tevreden model liggen voor mijn lens.

De ouders zijn er nog niet over uit of ze foto's van hun dochtertje op social media willen. Dat is helemaal prima natuurlijk! Gelukkig mocht ik wel een aantal details foto's delen, te schattig om niet te laten zien!

Minishoots sneeuw

Op 14 februari had ik een Minishoot middag in het Streekbos georganiseerd. Ik had 6 plekken en er waren er zelfs 7 geboekt! Dat had ik echt niet durven dromen.

Er waren gezinnen met hun kind(eren), een liefdeskoppel, een familie die een fotocadeau wilde geven aan hun ouders die 35 jaar getrouwd waren en een moeder die graag samen met haar zoontje op de foto wilde in de sneeuw. 

Van de klanten kreeg ik erg leuke berichten terug en iedereen was erg blij met de foto's. Echt genieten dus!

Newbornshoot Jisse

Kleine Jisse werd begin februari geboren. Binnen een week mocht ik al langs komen voor de Newbornshoot. Wat een heerlijk klein, lief en tevreden mannetje!

Op het begin van de shoot was Jisse steeds wakker en hield hij alles in de gaten met zijn mooie blauwe ogen. En dat al terwijl hij nog maar een weekje oud was! 

Later kreeg hij honger en mocht hij eten bij mama aan de borst. Ook hier heb ik mooie foto's van kunnen maken voor de ouders zelf.

Daarna viel Jisse lekker in slaap en heb ik nog meer mooie foto's kunnen maken. Het was een feestje om Jisse te mogen ontmoeten!

Newborn

Newbornshoot Kay

Mijn vriendin was bevallen van haar prachtige zoontje Kay. Haar eerste kindje, super bijzonder!

Ik heb een hoop waardevolle momenten voor haar mogen vast leggen, onder andere van de voedingsmomenten aan de borst. 

Ik heb haar waardevolle herinneringen kunnen geven, dat blijft bijzonder!

Loveshoot

Verrassingsshoot trouwen

Wat was dit bijzonder!

De familie van deze lieve mensen hadden mij als verrassing geregeld. Zij trouwden op 24 december, midden in de lockdown vanwege het Coronavirus.

De familie stond hen buiten op te wachten, alleen de getuigen mochten namelijk mee naar binnen. Diezelfde dag heb ik de foto's nog verstuurd en heeft het bruidspaar ze die avond nog mogen ontvangen, een aantal in een mooie fotolijst. Ze waren beide in tranen! Mooier had voor mij de dag niet kunnen eindigen...

Door naar de foto's te kunnen kijken, kunnen zij steeds opnieuw terug naar de prachtige momenten van hun dag!

Newbornshoot Siem

Newborn

Saar werd grote zus! Haar kleine broertje Siem werd eind december geboren. Een echte trotse zus! Ze wilde alleen niet graag op de foto. Ze wilde er toch steeds bij zijn omdat ze het evengoed erg interessant vond. Zo heb ik iedereen toch leuk vast kunnen leggen en zijn het leuke spontane foto's van het kersverse gezinnetje van vier geworden!

Loveshoot

Loveshoot

Een tijd geleden heb ik op mijzelf gewoond in het prachtige Enkhuizen. Ik had een mooi appartement, midden in de binnenstad. Huur mogelijkheden in de binnenstad zijn altijd erg gewild. Hier kwam ik voor in aanmerking doordat Nacinda boven mijn toekomstige appartement woonde. Nacinda en ik konden elkaar al en het was dan ook super leuk deze shoot voor haar te kunnen doen!

Gezin

Gezinsshoot Xem

Vanwege ziek en zeer moest deze shoot helaas verplaatst worden en was Xem al ouder dan de gemiddelde Newborn baby toen ik langs kwam. 

Dit was eigenlijk super leuk, want Xem was meer wakker en alert!

Hij keek al erg wijs uit zijn ogen en hield me goed in de gaten.

Deze foto nam ik toen mama Xem trooste, hij werd er direct rustig van. Een erg liefdevolle moment!